50-v juhlavuosi 2023

3.8.2022

Yhdistyksemme hallitus kokoontui alkuvuonna ensimmäiseen kokoukseensa teemana ”50-v juhlavuoden suunnittelu- Kick-off”. Vielä olemme ihan alkuhahmotteluissa mutta pieniä viritelmiä on lähtenyt liikkeelle. Tarkemmin niistä tiedotamme suunnitelmien edistyessä. Ajankohtaista on valottaa päätöstä toteuttaa yhdistyksen 50v historiikki. Olemme perustamassa Historiikki-toimikuntaa, johon on tavoitteena saada mukaan eri aikakauden puheenjohtajia ja hallituksen jäseniä, mutta myös aktiiviset innostuvat jäsenet ovat tervetulleita ideoimaan ja tekemään. Osallistua voi myös jokainen jäsen kirjoittamalla muistoja tai lähettämällä mahdollisesti ottamiasi kuvia vuosien varrelta. Eli jos asia innostaa, niin ole yhteydessä joko minuun pj Mariaan tai sihteeriimme Tuulaan.